Producers clinic 

Geef je nu op voor de producers clinic van Cannibal Monkey! 

- Elektronische muziek productie op de computer in 3 sessies, je wordt klaar gestoomt om met je computer muziek te maken. In de clinic maak je kennis met hoe de compositie van een track werkt en hoe je dat effectief kan toepassen. Als je deze basis kennis hebt verworven gaan we verder de diepte in met mix technieken, tot slot ga je aan de slag met je eigen muziek en gaan we gezamenlijk kijken naar de behaalde resultaten. 

- De clinic wordt gegeven in het programma Ableton Live 9, het is een vereiste dat je als deelnemer je eigen laptop meeneemt met werkend muziek programma. Je kan zelf met een ander programma dan Ableton meedoen, als je geen programma kan regelen dan kan je geholpen worden met een demo te vinden van Ableton en kan je alsnog meedoen. 

- Verspreid over 3 sessies in 3 dagen gaan we bezig met alle belangrijke onderwerpen rondom de productie. Aan het einde van de clinic kan je zelf bezig met je skills te ontwikkelen en weet je hoe je effectief muziek kan produceren
14 november 19.00 tot 21.00
16 november 19.00 tot 21.00
19 november 14.00 tot 16.00
19 november 16.00 tot 17.00 uitvoering
Je kunt je opgeven door te mailen naar danielle@jong.fm